We werken graag zo vers mogelijk. Daarom is het belangrijk om ten laatste 10 dagen op voorhand je bestelling door te geven. Zo hebben we de tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden om de mooiste én lekkerste taarten af te leveren. Weet je al langer op voorhand wanneer je iets van onze lekkernijen zou willen, bestel dan al langer op voorhand zodat onze agenda niet vol zit en je al dit lekkers zou moeten missen.

Aangezien ik de enige bakker in ons taartenatelier ben, zorgt dit ervoor dat ik niet onbeperkt bestellingen kan aannemen om elke klant op de correcte manier te kunnen bedienen. Hieronder kan u daarom een overzicht vinden van mijn huidige beschikbaarheid. Ik probeer deze steeds zo actueel mogelijk te houden, maar doordat dit niet geautomatiseerd gebeurt kan het voorkomen dat ik een ontvangen bestelling nog niet heb kunnen verwerken in deze kalender. Deze kalender is dus vooral te interpreteren als een indicatie van mijn beschikbaarheid, maar geen garantie.

Nog voldoende plaatsen beschikbaar
Nog maar enkele plaatsen beschikbaar
Bestellen is niet meer mogelijk
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 September 2024Wekelijkse sluitingsdag
23
24 September 2024Wekelijkse sluitingsdag
24
25
26
27
28
29
30 September 2024Wekelijkse sluitingsdag
30

Via onderstaand formulier kan U een bestelling plaatsen. Meer informatie omtrent de gevraagde details kan U terugvinden op onze pagina “Assortiment” en de onderliggende rubrieken “Themataarten“, “Cupcakes” en “Aanvullende taarten“.

Heeft u een foto ter inspiratie, dan kan dit zeker achteraf via mail (info@gattoo.be) meegegeven worden, maar Gattoo maakt nooit dezelfde taart na. Zo blijft er altijd ruimte voor creativiteit.
Ik deel graag mijn creaties via social media en mijn website. Mocht u liever niet hebben dat uw taart of cupcakes getoond worden, geef dit zeker op voorhand door, we houden hier zeker rekening mee.

Opgelet:

Enkel bij bevestiging van de bestelling via mail staat uw bestelling in mijn agenda ingepland. Soms kan het zijn dat de bevestigingsmail in je spam folder belandt. Check deze daarom zeker na het plaatsen van een bestelling met onderstaand formulier ook uw spam folder regelmatig.

Het is niet mogelijk om later dan 3 dagen voor de ophaaldatum de taart nog te annuleren. Dit is namelijk het moment waarop ik al in de weer ben met alle voorbereidingen te treffen om je taart zo mooi en lekker mogelijk te maken.

Bestelformulier