Hallo, ik ben Annelies.

Al van kinds af aan ben ik gebeten door de bakmicrobe. Mijn grootmoeder helpen met het maken van taarten, brood en wafels: ik stond steevast op de eerste rij om haar te assisteren. Een saai moment op woensdag: een cake of koekjes bakken vond ik een plezier.
Jaren later toen mijn kinderen geboren waren en het tijd was om met familie en vrienden hun verjaardag te vieren schakelde ik al snel over van de gekochte taart bij de bakker naar een zelfgemaakte taart met een thema dat ze leuk vonden.

Ondertussen kon ik hiermee ook mijn creatief ei kwijt, iets wat ik in mijn toenmalige job miste.

Het kantelpunt om zelf professioneel themataarten te beginnen maken kwam er toen ik wanhopig op zoek ging naar een bakker die de taart van mijn dochter haar dromen kon maken voor haar communie. Doordat ik zelf al de handen vol had met het organiseren van het feest dacht ik dit onderdeel makkelijk uit handen te kunnen geven maar niets was minder waar. Na een hele zoektocht vonden we eindelijk een bakker bereid om dit te doen maar ondanks dat de taart lekker was bleef het visuele aspect achter en waren zowel mijn dochter als ik toch een beetje teleurgesteld.
Ik dacht: dit had ik wel beter kunnen doen en zo ontstond het idee om een taartenatelier te starten.

Door het volgen van een aantal avondcursussen kwam ik nog een heel aantal geheimen te weten van de wondere wereld van de patisserie die mij voorheen onbekend waren. Oefenen, ook best wel eens de mist ingaan maar steeds beter willen doen brachten mij tot het opstarten van GATTOO.

Als een geboren en getogen inwoner van Evergem denk ik als het gaat over een stuk biscuittaart aan een ‘gâteau’, ik hoop met mijn GATTOO jullie allemaal te kunnen verwennen met een overheerlijk stuk taart zodat jullie verjaardagsfeest, babyshower, huwelijk, …. maar ook een doordeweekse meeting de kers op de taart van jullie dag mag worden.

Smakelijk!